Eurofit logo
EUROFIT, este lider in domeniul echiparii depozitelor, raspunzand nevoilor companiilor de a creea spatii de depozitare utilate cu diferite sisteme de rafturi.
CONTACT EUROFIT
Birouri & Depozit: Bulevardul Basarabia nr.256 - Sect. 3 - Bucuresti
Tel. +4 021 2563939
Tel. 072EUROFIT
EMAIL
Contact Eurofit
Telefon+4 021 2563939
L - V 8:30AM-17:00PM
Olympian East Bucharest - Sos. Oltenitei nr.249 B Bis. Popesti-Leordeni
 

Termene-conditii confidentialitate GDPR

1

TERMENI DE UTILIZARE SITE – DATE DE CONFIDENȚIALITATE

Acest site (denumit in continuare Site – ul“) este deținut de compania numita „Voyatzoglou Systems Romania srl“(denumit în continuare „Societatea“ sau „Compania“), care menține și oferă să spre utilizare conținutul și serviciile Site – ului în conformitate cu următorii termeni și condiții.
Fiecare vizitator / utilizator al site – ului trebuie să fi citit cu atenție termenii de utilizare,înainte de a vizita sau de a folosi Site-ul, și, în caz de dezacord, trebuie să se abțină de la orice utilizare.
Utilizarea site – ului presupune acceptarea integrala, expresa si fara rezerve de catre vizitator / utilizator a acestor Termeni de utilizare, care se aplică întregului conținut al site – ului.
Acești Termeni de utilizare pot fi actualizati, completati și / sau modificati de către „Societate“, total sau parțial, ori de câte ori este necesar. În scopul de a fi informat pe deplin vizitatorului / utilizatorui ii este cerut  și trebuie să verifice de fiecare dată daca exista modificări și / sau completări.
Utilizarea în continuare a Site – ului, după ce au avut loc modificari/completari sau actualizari a Termenilor și condițiilor de utilizare, reitereaza acceptarea de catre utilizator a Termenilor revizuiti, în timp ce în caz de neacceptare, utilizatorul trebuie să se abțină de la orice utilizare a Site – ului.

 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ .

Societatea este proprietarul Site – ului și a intregului conținut al acestuia. Are dreptul deplin și absolut de proprietate intelectuală, care include pe deplin , printre alte drepturi, drepturile economice ale utilizării exclusive și exploatarea atât a site – ului, după caz, din momentul creerii acestuia, precum și orice altă aplicație sau proiect ce poate fi considerat legat imediat sau indirect Site – ului, cu excepția acelor drepturi recunoscute în mod explicit altora.
Toate logo – urile, drepturi asupra bazelor de date, mărcilor comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală ale materialelor acestui Site și structura și designul aparțin exclusiv Societatii, dacă nu se prevede altfel în mod expres.
Se permite imprimarea, copierea pentru uz non-comercial personal și încărcarea în calculator a conținutului Site – ului, dar sunt interzise în mod explicit reproducerea, republicarea, copierea, stocarea, vânzarea, distribuția, publicare, difuzarea, traduse sau modificate în nici un fel, parțial sau în rezumat,a materialelor Site-ului, fără consimțământul scris in prealabil al Companiei.
Orice persoană care dorește să includă în site-ul său orice conținut al acestui Site, trebuie sa obțina acordul prealabil scris al Societății, care își rezervă dreptul de a revoca acest consimțământ – autorizat în orice moment.

 

UTILIZAREA SITE-ului LIMITĂRI

Utilizarea Site – ului trebuie să fie în conformitate cu legea și acești termeni, numai în scopuri legitime și să nu restricționeze sau să împiedice utilizarea acestuia de către alte persoane.
Utilizarea Site-ul pentru a încărca, posta, transmite, reproduce, sau folosirea in alte feluri a continutului Site-ului în moduri care pot pot fi considerate ilegale din orice motiv sau amenintator, hartuitor, obscen sau care exprimă ura, rasială sau de altă natură, încalcă sau amenință să încalce orice brevet, marcă comercială, dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate ale altora, care conține viruși software sau orice alt cod de computer, fișiere, programe care sunt create pentru a dăuna si distrugerea sau să împiedice funcționarea oricărui software sau hardware, în mod intenționat sau neintenționat, și, în general, încalcă legislația romana și comunitară aplicabilă si este interzisă.
De asemenea, ii este interzis utilizatorului să folosească orice software, formulă sau dispozitiv care să interfereze sau să încerce să intervină electronic sau manual in organizarea sau in funcționalitatea Site – ului sau in alt mod sa distruga, modifice sau sa intervena în vreun fel în versiunea finală a acestui site sau codul său de program, sa obtina  sau să încerce să obțină acces neautorizat la oricare din rețelele Companiei.
În cazul in care, Societatea constată orice utilizare de către vizitator / utilizator, în contradicție cu cele de mai sus, atunci utilizatorul, indiferent de alte sancțiuni, trebuie să înceteze imediat utilizarea Site – ului.

RENUNTAREA LA RASPUNDERE

Compania nu garantează furnizarea neîntreruptă și fără erori a serviciilor și conținutul de pe site, nici măcar lipsa de viruși, fie ca este vorba despre Site – ul său sau orice alt site sau server prin care utilizatorul primește conţinutul Site-ului.
Utilizatorul este singurul responsabil pentru utilizarea corectă și legală a site – ului și efectuează toate verificările necesare. Pentru orice deteriorare posibilă adusa Site – ul de la utilizarea incorectă sau necorespunzătoare sau ilegale a serviciilor Site-ului de catre utilizator, responsabilitatea exclusivă revine utilizatorului însuși, care este, de asemenea, de natură să compenseze Societatea în caz de încălcare a acestor Termeni de utilizare sau a legilor.
Informațiile și serviciile Site-ului sunt furnizate “ca atare”. Deși toate eforturile pentru ca informațiile furnizate sunt pe cât posibil exacte, complete, actualizate în timp util și de înaltă disponibilitate, Societatea nu garantează corectitudinea și exactitatea acestor date, pe care vizitatorul le utilizează în mod exclusiv pe responsabilitatea sa.
Compania nu este responsabilă, în mod direct sau indirect, pentru orice orice (directe, speciale sau indirecte), daune de orice  natură juridică, civilă sau penală adusa oricarui utilizator / vizitator al acestui site, în nici un caz, inclusiv din neglijența utilizatorului.
Având în vedere forma de internet, Societatea face toate eforturile pentru buna funcționare a rețelei, deși nu garantează că funcțiile de server (servere) nu vor fi neîntrerupte, nu vor avea posibile erori, viruși, malware sau alte elemente dăunătoare.
Prin urmare, Societatea nu este răspunzătoare pentru nicio pierdere sau daună care ar putea rezulta din funcționarea sau nu, accesarea, utilizarea sau navigarea pe site-ul său, din încărcarea (descărcarea) de materiale, text și alte date conținute de acestea, pentru orice întrerupere a site-ului și a serviciilor și pentru orice prejudiciu cauzat formularului de utilizator de la această întrerupere.Societatea nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice pierdere, alterarea sau distrugerea de date sau software sau hardware ale utilizatorului care pot apărea în timpul sau după utilizarea acestui site, nici pentru orice erori din program (bug-uri), factorul uman, funcționarea necorespunzătoare a programului sau orice altă eroare, omisiune sau întârziere în transmiterea de calculator sau conexiune de rețea.
În orice caz, utilizatorii sunt sfătuiți să utilizeze software antivirus și malware ori de câte ori se conectează la internet.

Site – uri conexe

Site – ul oferă acces direct la alte site – uri și / sau adrese de e – mail. Accesul la alte site – uri este destinat ajutorului utilizatorilor Site-ului Societatii și în nici un fel nu creează vreun angajament.
Societatea nu acceptă sau oferă în mod necesar nici o garanție pentru conținutul acestor site-uri conexe sau serviciile lor și nu acceptă nici o responsabilitate care poate fi  invocata de vizitator / utilizator in urma accesarii acestor site – uri sau datele personale colectate de ei, si cu siguranță nu garanteaza disponibilitatea lor.
Orice probleme care pot apărea în timpul vizitei / utilizării acestor site-uri web se află exclusiv în sfera responsabilității site-urilor respective, iar vizitatorii / utilizatorii trebuie sa se adreseze acestora.

Abonarea la NEWSLETTER-ul COMPANIEI

În timpul înregistrării abonarii vizitatorului / utilizatorului la buletinele informative ale companiei, i se solicită să furnizeze informații cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail.
Aceste date sunt prelucrate de către Companie pentru a informa utilizatorii despre produse și servicii și produse de marketing direct, întotdeauna în conformitate cu Politica generală de confidențialitate aplicata, și în conformitate cu legea care reglementează comunicațiile electronice și legislația aplicabilă relevantă.
Oricine primește buletine poate ,în orice moment al comunicării, sa solicite și sa se opuna colectarii și utilizarii datelor , cu usurinta si in mod liber,prin selectarea dezabonarii de la buletinele Companiei,trimitand un mesaj clar și vizibil.

DECLARAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE ALE UTILIZATORILOR
Din 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul UE 2016/679 cu privire la protectia datelor persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Deoarece colectam datele dumneavoastra personale, dorim sa va informam in ce scopuri le folosim si care sunt drepturile de care dispuneti conform Regulamentului.

Cine este entitatea care prelucreaza datele tale personale
Potrivit Regulamentului (denumit in continuare GDPR), sunt operatori („Operatorii”) de date cu caracter personal:SC Voyatzoglou Systems Romania SRL, cu sediul in str.Vasile Lascar 151 sector2,Bucuresti,CUI RO11447595 RC J40/1439/1999,banca CITI BANK ,iban RO58CITI0000000798912003.

Care sunt date personale prelucrate
Datele dumneavoastra personale pe care le colectam si prelucram sunt: numele si prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, codurile de identificare client/identificator online, datele de facturare, informatiile bancare (in cazul necesitatii restituirii sumelor de bani), contul de social media, numarul de telefon pentru care v-ati exprimat in mod expres acordul. Aceste date au fost sau sunt colectate in relatia desfasurata in trecut sau care este in curs de desfasurare si pentru care v-ati exprimat consimtamantul potrivit legislatiei in vigoare. Depunem toate eforturile sa pastram aceste date in deplina siguranta si sa le folosim doar in scopurile permise de lege si de dumneavoastra.

In ce scopuri sunt prelucrate datele personale
Procesam datele dumnevoastra cu caracter personal in scopuri legitime, cum ar fi cel al desfasurarii activitatilor comerciale, de informare si de stabilirea a vizitelor (inclusiv  prin intermediului site-ului organizerstores.ro si prin completarea formularelor disponibile pe site) sau in scop de marketing si statistica (prin care transmitem catre dumneavoastra mesaje proprii, cum ar fi: informatii cu privire la existenta unor evenimente strans legate de activitatea comerciala – cu caracter commercial, campanii promotionale, transmitere de news-info pentru activitatile si evenimentele organizate de Societate.

Conform dispozitiilor legii nationale (Lg. 677/2001) si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR) avem obligatia sa administram datele dumneavostra cu caracter personal in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Care este temeiul de prelucrare a acestor date 
Temeiul pentru care colectam si administram datele dumnevoastra personale este in primul rand consimtamantul dumnevoastra, acordat fie cu prilejul efectuarii unei vizite de-a lungul activitatii noastre, fie cu prilejul unui eveniment organizat de sociatatea noastra sau la care aceasta a participat (de ex. targuri de profil, activitati si evenimente, prezentari ale consultantilor nostri in cadrul unor evenimente specifice activitatii noastre), fie cu prilejul semnarii si executarii contractelor comerciale sau a unor contracte de sponsorizare, fie prin completarea unor formulare online si/sau trimise pe email, fie prin completarea unor formulare de vizita la sediul nostru sau la sediul societatii dumneavoastra, prin solicitarea de a fi informat cu privire la aspectele legate de activitatea societatii noastre si/sau a reprezentantilor nostril.Totodata, temeiul este si unul legal si/sau contractual, si are la baza raportul juridic ce a luat nastere intre dumnevoastra si Societate), prin efectuarea unei vizite programate, prin semnarea unui contract (comercial si/sau de sponsorizare),  dar si un temei legitim, necesar si indispensabil desfasurarii activitatilor specifice profilului nostru de activitate.

Pentru cat timp sunt colectate datele personale
Datele personale colectate de societatea Voyatzoglou Systems Romania vor fi prelucrate in

 • In vederea atingerii scopului specific desfasurarii activitatii specifice societatii noastre:
 • pe toata durata executarii contractelor/raporturilor juridice;
 • ulterior finalizarii raportului juridic/incetarii contractului, pentru o perioada de 10 ani;
 • ulterior expirarii perioadei de 10 ani, in cazul in care pastrarea datelor personale colectate este necesara in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu, insa fara a depasi durata maxima prevazuta de aceasta.

Perioada de-a lungul careia procesam/prelucram datele dumnevoastra personale in scop de marketing & statistica, avand temei consimtamantul dumnevoastra valabil, incepe de la acordarea consimtamantului si se incheie la retragerea sa.

Puteti obtine oricand informatii detaliate accesand site-ul nostru in cadrul rubricii Politica privind Prelucrarea Datelor Personale disponibila incepand cu data de 25 Mai 2018.

Drepturi cu privire la prelucrarea datelor personale si dreptul de petitie sau plangere
Conform Regulamentului, aveti urmatoarele drepturi, care se refera la:

 • dreptul de a fi informat cu privire la Datele Personale pe care le prelucram;
 • dreptul de acces la datele personale prelucrate/administrate;
 • dreptul la rectificarea datelor prelucrate si/sau administrate;
 • dreptul de stergere a datelor prelucrate atunci cand acestea nu mai sunt necesare, sau consimtamantul a fost retras, sau a existat o prelucrare ilegala etc;
 • dreptul la restrictionarea datelor personale;
 • dreptul de a nu fi evaluat prin profilare automata;
 • dreptul la portabilitatea datelor catre alt Operator;
 • dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat ce include dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale.

Pentru exercitarea drepturilor prevazute anterior, va rugam sa adresati o cerere scrisa, datata si expediata prin intermediul formularului de contact electronic , și / sau prin e-mail la: vanzare@eurofit.ro prin care sa va exercitati in mod just si licit dreptul dumnevoastra de interventie garantat, privind

 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legislatiei nationale (Lg. 677/2001) si ale Regulamentului UE 679/2016, putand fi exercitat pentru toate actiunile sus mentionate in special cand datele sunt incomplete sau inexacte;
 • anonimizarea datelor cu caracter personal;
 • notificarea catre terte parti carora le-au fost prezentate/dezvaluite datele, cu conditia ca aceasta notificare sa nu presupuna un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Date personale transmise catre alti destinatari
Pentru a va oferi servicii si informatii cat mai adecvate si mai competitive, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin societatii Voyatzoglou Systems Romania  sau in alte scopuri legitime, este posibil sa transmitem datele personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, parteneri si/sau furnizori externi, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne totodata ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor dumnevoastra (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii etc).

DREPTUL DE APLICARE LA PRINCIPIU

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

 

COOKIES

Site-ul poate utiliza cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare și navigare. Cookie – urile sunt secvențe criptate de text, adică fișiere text mici pe care Site-ul le plaseaza pe calculatorul vizitatorului / utilizatorului. Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.
Cookie-urile utilizate de site-ul Web sunt împărțite în două categorii: cookie-uri “de sesiune” și cookie-uri “persistente”.
Cookie-urile de sesiune sunt temporar stocate ca fișiere în computerul vizitatorului / utilizatorului, dar sunt șterse automat atunci când browserul este închis sau se părăseste Site-ul. Cookie-urile permanente sunt stocate ca fișiere pe computerul vizitatorului / utilizatorului și rămân acolo după închiderea browserului, dacă nu sunt șterse.
Compania utilizează de asemenea cookie-uri de analiză web, de la Google, care permit companiei să monitorizeze interacțiunea utilizatorilor din cadrul site-ului. Aceste module cookie nu stochează informații personale precum alte pagini web și se bazează exclusiv pe istoricul navigării.
Dacă utilizatorul accesează serviciile de pe site de pe un dispozitiv mobil sau alt dispozitiv, Compania poate colecta un cod unic de dispozitiv atribuit acelui dispozitiv, date privind distribuția geografică sau alte date despre tranzacție pentru acel dispozitiv. De asemenea, poate colecta cookie-uri și alte tehnologii de urmărire (cum ar fi cookie-urile pentru browser, pixeli, balize și software-ul Adobe Flash denumit în mod obișnuit cookie-uri Flash).
Compania utilizează modulele cookie pentru a recunoaște serverul care găzduiește vizitatorii Site-ului atunci când se întorc la acesta;de asemenea, pentru a măsura utilizarea diverselor pagini ale Site – ului, pentru a permite companiei să il formeze în funcție de nevoile utilizatorului,pentru a facilita accesul vizitatorului / utilizatorul la anumite servicii ale Site – ului și / sau în scopuri statistice, pentru a determina domeniile în care serviciile Site-ului sunt utile sau populare sau în scopuri de marketing.
Compania nu utilizează cookie-uri pentru a prelua informații despre traficul utilizatorilor pe alte site-uri sau pentru a le verifica informațiile personale.
Cookie-urile nu corup sau dăunează computerului, programelor sau fișierelor utilizatorului.

DEZACTIVAREA SI STERGEREA COOKIES

Toate browserele de internet permit vizitatorilor / utilizatorilor Site – ului sa limiteze aplicarea cookie – urilor prin setările sau opțiunile serverului (browser). Astefel,utilizatorul va fi avertizat cu privire la utilizarea cookie – urilor pentru anumite servicii ale Site-ului, si va putea opta pentru a împiedicarea folosirii sau pentru  acceptarea utilizării cookie-urilor în orice situație.
În cazul în care vizitatorul / utilizatorul serviciilor și paginilor specifice ale site-ului nu dorește să utilizeze cookie-uri pentru recunoașterea sa, acesta poate să nu aibă acces la aceste servicii.

 

LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare sunt reglementați de legislația Romana.
Pentru a soluționa orice litigiu care decurge din aplicarea acestor condiții, sunt desemnate ca instanțe competente Curtea de Arbitraj Comercial International de pa langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, potrivit regulilor procedural ale acesteia.