Eurofit logo
EUROFIT, este lider in domeniul echiparii depozitelor, raspunzand nevoilor companiilor de a creea spatii de depozitare utilate cu diferite sisteme de rafturi.
CONTACT EUROFIT
Birouri & Depozit: Bulevardul Basarabia nr.256 - Sect. 3 - Bucuresti
Tel. +4 021 2563939
Tel. 072EUROFIT
EMAIL
Contact Eurofit
Telefon+4 021 2563939
L - V 8:30AM-17:00PM
Olympian East Bucharest - Sos. Oltenitei nr.249 B Bis. Popesti-Leordeni
 

ECHIPAMENTE PENTRU TRANSPORT MARFA

Voyatzoglou Systems Romania – EUROFIT este reprezentantul exclusiv al companiei Wanzl in Romania. Wanzl este cel mai mare producator de carucioare de cumparaturi si transport marfa din lume.

Acesta ofera o gama variata de carucioare, cosuri sarma, containere metalice pe roti precum si alte echipamente care se adreseaza segmentului retail si logistica.

In plus, Voyatzoglou Systems Romania ofera carucioare concepute pentru transportul de cutii mari sau alte produse din domeniul cash & carry precum si pentru folosirea lor in spatiile de depozitare.

1transportmarfa_eurofit

Compania furnizeaza o gama variata de containere metalice pentru marfa care faciliteaza transportul produselor, pregatirea comenzilor si manipularea marfurilor in depozit.

Aceste echipamente sunt concepute pentru a economisi spatiul disponibil, au posibilitatea de a fi pliate si depozitate unul peste altul, putând astfel fi transportate cu usurinta in orice loc este nevoie de ele.

Alege categoria care satisface nevoile dumneavoastra