Eurofit logo
EUROFIT, este lider in domeniul echiparii depozitelor, raspunzand nevoilor companiilor de a creea spatii de depozitare utilate cu diferite sisteme de rafturi.
CONTACT EUROFIT
Birouri & Depozit: Bulevardul Basarabia nr.256 - Sect. 3 - Bucuresti
Tel. +4 021 2563939
Tel. 072EUROFIT
EMAIL
Contact Eurofit
Telefon+4 021 2563939
L - V 8:30AM-17:00PM
Olympian East Bucharest - Sos. Oltenitei nr.249 B Bis. Popesti-Leordeni
 

RAFTURI MEZANIN

Cerinta: Vreau sa eficientizez spatiul de depozitare pe inaltime.
Solutie: Rafturi mezanin pe mai multe etaje pana la P+3.

Mezaninul cu rafturi este cea mai eficienta metoda, din punct de vedere al costului, de a mari capacitatea de depozitare a spatiului dumneavoastra. Mezaninele sunt sisteme modulare standardizate compuse din elemente imbinate ce pot fi ajustate chiar si pentru nevoile cele mai neobisnuite ale spatiilor de stocare. Toate componentele sistemului sunt produse din otel foarte rezistent certificat de standardul EN 10240 3.1B, UNI EN 15512 si EN 15620.

Coloana patentata de mezanin, care este componenta cheie a sistemului, este galvanizata prin metoda Sendzimir care garanteaza longevitatea sistemului. Permite crearea unui numar nelimitat de mezanine, ca forma si amplasare si permite utilizatorilor sa isi maximizeze capacitatea de stocare disponibila.

Designul elementelor diferite ale sistemului este rezultatul testelor tehnice stricte, a cunostintelor, expertizei si dezvoltarii in timp de catre producatori, in parteneriat cu Eurofit.

Alege categoria care satisface nevoile dumneavoastra